Kylie Lip Kit review


Kylie Lip Kit review!


Yesss, na twee weken wachten zijn eindelijk mijn Kylie Lip Kits binnen! Zijn ze de moeite en het geld waard? Ben je benieuwd? Pak dan een lekker kopje thee en lees vooral lekker verder!

Hoe bestel je ze?

De Kylie Lip Kits zijn altijd razend snel uitverkocht, maar maak je geen zorgen jij kan ze ook bestellen. Om een bepaalde dag en tijd worden ze elke week gerestockd. Dit kan je in de gaten houden via het Instagram account @lipkitbykylieupdates. Volg dit kanaal en zet je meldingen aan zodat je op de hoogte bent wanneer ze weer beschikbaar zijn.


Wat kost de Kylie Lip Kit en bijkomende kosten?

De Kylie Lip Kits kosten $29,00 per kit (25,00 euro) maar dat is niet het enige, ze komen uit Amerika dus er komen nog verzendkosten bij en die bedragen $15,00 (13,00 euro). Ook is de kans redelijk groot dat je invoerrechten moet betalen.. dat was bij mij dus het geval, die bedragen rond de 20,oo euro.


Kylie Lip Kit verpakking

De verpakking van de Kylie Lip Kits zien er prachtig uit, het zit in een fashionable doos, in de zelfde stijl als de omhulsels van de Kits.


Swatches

Ik heb twee Kylie Lip Kits besteld, links is Exposed K en rechts is Dolce K. Dit zijn twee prachtige Nude kleuren.

swatch


Hoe brengt de Lip Kit aan?

Wauw, over hoe ze aan brengen ben ik zeer te spreken! De textuur is zo zacht en romig.. de liner brengt super fijn aan, je kunt er de perfecte lijnen mee trekken. Hieronder zie je een foto van de applicator, dit is voor mij het perfecte formaat. Net zoals de liner is de matte glos ook heel romig en brengt hij super eenvoudig aan.

applicator


Dolce K

Dolce K is een prachtige nudekleur, hij is caramel/bruinachtig wat ik zelf super mooi vind! Wanneer je Dolce K aanbrengt  is het een warme kleur met een beetje iets grijzigs erover wat eigenlijk wel mooi bij mijn huidskleur staat. Dolce K is echt super gepigmenteerd, ik heb nog nooit z’n goed gepigmenteerde lippenstift op gehad. Deze kleur is nu al echt mijn favoriete. Ik ben er zeer zeker van dat ik hem super vaak ga dragen.

dolce-k


Exposed K

Exposed K is de perfecte daily nude kleur, deze is een stuk lichter en warmer als de Dolce K. Ook deze kleur vind ik prachtig, alleen hij is iets minder gepigmenteerd als Dolce K.

expose


Hoe lang blijft de Lip Kit zitten?

Deze Lip Kit blijft zo goed zitten, dat is echt normaal. Je kan er mee eten, mee drinken en zelfs mee douchen. Je hoeft hem maar een keer aan te brengen en je hebt er de hele dag plezier van!Las je nou dat je er mee kan douchen? Ja girls, zelfs dat overleefd de Kylie Lip Kit. Hieronder zie je een foto, ik had hier Dolce K om 12:00 in de middag aan gebracht en dit was na het douchen om 19:30 in de avond. Top product of niet dan? Wat is er nou fijner als een lipstick die je niet hoeft bij te werken en die zelfs waterproof is!

hoe-lang-zitten


Conclusie Kylie Lip Kit

Ik raad je de lip kits zeker aan, ze zijn prachtig, ze werken super fijn en blijven ook nog super lang zitten! Ook vind ik dat ze niet heel er prijzig zijn ze kosten 25 euro en wanneer je een Mac lipstick en liner wilt aanschaffen ben je rond 37,50 kwijt. Stiekem kies ik dan toch eerder voor de Kylie Lip kit. Alleen je zit wel met de verzendkosten en de eventuele invoerrechten die je moet betalen. Maar je kan ze ook gewoon samen met een paar vriendinnen bestellen en dan deel je gewoon de kosten, lekker makkelijk toch!

Geef een reactie