Eyes #1 – Lange volle wimpers!

Mascara, zoveel keuzen maar welke kan ik dan het beste gebruiken?

Het meest gebruikte product voor volle en lange wimpers is mascara. Mascara is te verkrijgen in vele verschillende soorten en maten. Elke look heeft daar ook een bijpassende mascara. Als je wimpers alleen een donkerdere kleur wilt geven is een goede waterproof mascara al ruim voloende.

Meer volume in je wimpers creëren 

Als je wat meer volume in je wimpers wilt is het verstandig om voor een mascara te kiezen die siliconen bevat.
Dit zorgt voor een extra laagje op de wimpers. Hierdoor lijken je wimpers nog voller!

Een goed voorbeeld van een mascara met siliconen er in is bijvoorbeeld de collistar shock:
Collistar Shock mascara

Meer lengte aan je wimpers toevoegen

Een mascara voor langere wimpers bevat synthetische vezels. Deze vezels blijven aan je wimpers plakken waardoor ze langer en meestal ook voller lijken. Een fijne mascara voor een long lash effect is de Isa Dora All Day Long Lash.
Al day long lash effect

Je wimpers meer laten krullen

Een krullende mascara zorgt er voor dat je wimpers makkelijker in vorm gebracht kunnen worden en blijven. Bij deze mascara heb je een wimper tangetje nodig. Deze mascara bevat vaak een borsteltje met een speciale vorm. Ook bevat het een gelakte stof waardoor de wimpers beter in vorm blijven na het krullen. Een goed voorbeeld van een goed krullende mascara is de Sumptuous Extreme van Estée Lauder.
oogmake-up van estée Lauder
Een wimperkruller is al te koop voor maar 4,95 en werkt echt perfect voor het krullen van je wimpers.

Valse wimpers

Als je van jezelf al korte of dunne wimpers hebt kan je ook valse wimpers zetten. je hebt verschillende nep wimpers, hele dure en ook hele goedkope. Door valse wimpers te gebruiken lijkt het of je veel vollere wimpers hebt. let hiermee wel op dat het niet te nep lijkt. Koop ook nooit te grote of te dikke nep wimpers, dit kan nep overkopen!

Wimper Extensions

In de zomer vind ik het prettig om wimper extensions te nemen. Deze kun je laten zetten bij een schoonheidsspecialisten en blijven ongeveer een maandje zitten. Het voordeel hiervan is dat je tijden de wimper extensions  geen mascara hoeft aan te brengen. Alleen helaas zijn wimpers  wel iets aan de prijzige kant. Wil je graag meer weten over wimper extensions en wil je zien hoe het er bij mij uit ziet? laat het dan achter in de comments!

Als je het niet aandurft om nep wimpers te zetten is er nu de oplossing voor je. Zelf gebruik ik het af en toe op de uiteinde van mijn wimpers. Het zijn stukjes nepwimper. het zijn 4 of 5 haartjes aan elkaar en ze zijn heel makkelijk te plaatsen. Je ziet niet dat ze nep zijn en je hebt geen last er van als je ze op hebt.

 

 

Goed schoonmaken

het is heel belangrijk om je wimpers goed schoon te maken, vooral als je al heel de dag chemische producten op je wimpers op hebt gehad. Als je niet elke dag je make-up er af haalt kun je namelijk je wimpers beschadigen waardoor je wimpers dunner kunnen worden. Als je dus elke dag je wimpers goed schoon maakt worden ze vanzelf al een beetje voller en mooier.

Succes met het uitproberen van deze tips en laat in de comments achter wat je van deze tips vind.
Als je een review van iets anders wilt krijgen dan kun je dat gewoon plaatsen en zal ik mijn best voor jullie doen om dit reviewen.

Geef een reactie