Lips #1 – MAC Lipstick swatches

Makeuptutorial.nl - Mac Lipstick swatches

Hey Lovies,

Vandaag swatch en review ik voor jullie een paar Mac lipsticks! Zelf vind ik echt alle Mac lipsticks prachtig en zou ik ze het liefst allemaal willen hebben maar helaas zijn de  lipsticks  wel iets aan de duurdere kant maar toch vind ik het dik en dubbel waard! Ben je benieuwd? lees en kijk vooral even verder! :)

Mac  Kinda sexy

Kinda Sexy vind ik erg mooi. Het is een vale oranje/een fletse perziktint. Klinkt niet heel aantrekkelijk, maar ik vind het heel mooi. Zo’n tint zocht ik nog, prachtig! Kinda Sexy word ook wel de Kim Kardashian kleur genoemd!

mac kinda sexy
mac diva

Mac diva

Diva is erg gepigmenteerd, perfect mat, maar van textuur wel heel zacht. Hij draagt heel prettig en droogt nauwelijks uit. Ook houdt hij lang: makkelijk zo’n 5 uur. Ik vind het een prachtige lipstick die ook nog eens heel fijn werkt en goed op mijn lippen zit.

Mac  Stone

Stone  was ik heel benieuwd naar hoe deze lipstick zou staan. Hij smeert makkelijk uit en dekt goed. De kleur vind ik erg mooi. Stone is bruin, maar toch ook grijs. Je moet van de kleur houden maar persoonlijk vind ik hem heel gaaf.

mac stone
mac cyber

Mac  Cyber

Ook was ik heel benieuw hoe Mac Cyber mij zou staan. Het is een Donker paarse kleur, zelf vind ik hem echt heel vet staan maar een nadeel is dat hij iets minder goed blijft zitten als de andere Mac lipsticks.

Mac Velvet Teddy

Mac Velvet Teddy de de Kylie Jenner lipstick! De lipstick is duidelijk bruin, dekt goed en is lekker mat. Van de bruine Het heeft die jaren 90 uitstraling waar ik steeds meer van ga houden en ook heb ik het idee dat het me wat volwassener maakt. I like it!

mac velvet teddy
mac whirl

Mac Whirl

Mac whirl is ook een hele mooi kleur hij lijkt wel veel op de Velvet Teddy maar is iets bruiner deze past ook echt in de jaren 90 lipstick trend.

Mac Verve

Mac verve is echt mijn favoriete Mac lipstick! Sinds ik hem heb draag ik hem ook echt elke dag. Ik ben namelijk wel iemand die het qua make-up altijd rustig houd voor naar school, maar dan vind ik het wel leuk als mijn lippen wat meer opvallen.

mac verve
mac plumfull

Mac Plumfull

Plumfull was mijn eerste mac lipstick! De lipstick heeft een roze paars achtige kleur wat ik persoonlijk mooier vind voor in de zomer te dragen. Ook deze lipstick blijft erg goed zitten.

Mac  Brave

Dit is ook echt een van mijn favoriete lipsticks! Mac brave is een oud roze kleur die ook word gezien als een Kylie lip Jenner kleur ik heb hem echt heel erg veel gedragen. Je kunt deze lipstick zowel overdag als voor een avondje uit dragen.

mac brave

Wil je graag meer informatie over een bepaalde Mac lipstick? Of wil je misschien bij een bepaalde kleur een make-up tutorial zien?  Laat het dan weten in de comments!

4 Comment

  1. ik vind de kleur plumfull erg mooi! <3

    1. Dat was mijn aller eerste Mac lipstick!

  2. once you go mac, you never go back <3 Van dit rijtje heb ik Kinda Sexy! Zo'n fijne kleur en formule!

  3. Leuk! Velvet teddy heb ik zelf ook en Whirl staat op mijn beauty wishlist.

    -x- Sabrina

Geef een reactie