Lips #2 – MAC Retro Matte Liquid Lipstick / High Drama

Mac Retro Matte Liquid Lipstick – High Drama <3

Zoals de meeste beautylovers ben ik ook enorm fan van Mac. Vandaar dat ik uiteraard de nieuwe Mac retro matte liquid lipstick ook uit wil proberen. Een week geleden heb ik dit pareltje gekocht bij de Douglas. In de winkel waren er nog geen testers beschikbaar dus ik heb hem gekocht zonder van te voren te testen. Wel heb ik van te voren al wat swatches gezien van de Mac retro matte liquid lipsticks, waaruit ik high drama het mooist vond! Ik ben super benieuwd laten we maar snel deze beauty gaan testen.

De omhulzing

De bovenkant van de lipstick is hetzelfde als de lipsticks die we van Mac al kennen. De onderkant is doorzichtig waardoor het meer lijkt op een lipgloss. De omhulzing ziet er mooi uit en is een stuk groter als een gewone Mac lipstick. Ook de geur van de mac retro matte liquid lipstick is het zelfde als die we al kennen. :)

mac retro matte liquid lipstick

Mac Retro Matte liquid Lipstick - High Drama

De applicator

De aplicator is een zachte, stoffen applicator die vrij plat is en ovaal van vorm is, met de punt van de applicator kun je de vloeibare lipstick perfect op de lipcontouren aanbrengen, dat gaat heel netjes en precies. Maar ook de rest van je lippen kun je makkelijk kleuren met de platte kant van de applicator, de lipstick gaat er heel snel en makkelijk op.

mac retro matte liquid lipstick

 

Het pigment

Het pigment is erg goed en ziet er het zelfde uit zoals in de verpakking. Naar mijn mening is de pigmentatie nog beter als de gewone Mac lipsticks. De kleur vind ik ook echt prachtig!  Het is echt een prachtige paarse rood achtige kleur super leuk voor om in de winter te dragen!

Mac Retro Matte Liquid Lipstick

Het resultaat

Wauw eerlijk is eerlijk de Mac Retro Matte Liquid Lipstick collectie is geweldig! De lipstick brengt gemakkelijk aan en de pigmentatie is uitstekend. Ik sta er van versteld hoe lang de lippenstift op mijn lippen blijft zitten. Zelfs wanneer ik wat heb gedronken en gegeten blijft de lipstick precies op zijn plaats en vervaagd hij niet. Ook vind ik het zo fijn dat de lipstick niet afgeeft en niet plakt vandaar dat de lipstick zolang mooi blijft zitten.

Mac retro matte liquid lipcolour-high drama

2 Comment

  1. wat een prachtige kleur wauw!

    1. Ja ik vind hem ook echt prachtig!

Geef een reactie