Lips


Makeuptutorial categorie lippen

Makeuptutorial plaatst in deze categorie alles over lippen! Je krijgt reviews  te zien over verschillende lippenstiften en daar de dupes  daarvan, verschillende lipglossjes, de laatste trends op het gebied van lipsticks en kleuren, de nieuwste collecties van de grote merken en reviews van verschillende lip producten. Wij zijn enorm fan van Mac vandaar dat we veel Mac producten posten. Als je veel gebruik maakt van lipsticks en lipgloss kunnen je lippen uit gaan drogen, vandaar dat wij van makeuptutorial ook artikelen zullen posten over hoe je je lippen het beste kunt verzorgen. Hierbij volgen natuurlijk de beste tips en tricks.

Onze populairste lippen artikelen zijn:

Mac retro matte liquid – High Drama

Mac lipstick swatches

makeuptutorial Mac Retro Matte Liquid Lipstick

 

www.makeuptutorial.nl is een website speciaal voor beauty lovers die graag meer willen leren over make-up. Zoals de naam al zegt, leggen wij jou door middel van makeuptoturials  uit hoe je de perfecste make-up looks kunt creëren voor verschillende gelegenheden. Stap voor stap leer je hier ook hoe je een prachtige make-up look zelf kunt creëren. Onder andere looks voor het uitgaan, looks voor het dragen naar school, een look a like, een contouring tutorial. Maar dat is zeker niet alles, je kunt nog veel meer makeuptutotorials van ons verwachten! We plaatsen namelijk drie keer per week een nieuwe makeuptutorial. Heb je misschien een suggestie voor een makeuptutorial laat die dan achter in de comments!

Meer leren door makeuptutorial

Door meer te leren over make-up en door het gebruiken van verschillende soorten make-up is het mogelijk om jezelf te transformeren. Een alledaags make-up look voor naar school om je mooie punten te accentueren en de schoonheidsfoutjes weg te werken. Of een gewaagde uitgaansmake-up voor een avondje uit.Wij van makeuptutorial.nl zien vaak dat vrouwen een vast patroon hebben als het om opmaken gaat. Soms roesten we een beetje vast in het gemakkelijke en bekende. Mascara en lipstick zijn producten die veel vrouwen en meisjes gebruiken maar je kunt het natuurlijk ook anders doen en gebruiken!

Blijf op de hoogte van de laatste trends met makeupturorial

Net zoals bij mode komen en gaan er ook verschillende trends op het gebied van make-up.  En daarmee houden wij jullie uiteraard ook mee op de hoogte! Wij  zijn altijd bezig met de allerlaatste make-up trends en tricks en schrijven hier graag over.