Naked Smoky Review

UD-Naked-Smoky-Palette-21

Urban Decay Naked Smoky

Yes eindelijk heb ik mijn Urban Decay Naked Smoky oogschaduwpallete! Hoe een naked ooglook smoky kan zijn, ik heb geen idee. Maar daar wil ik met alle liefde en plezier achter komen! Ik review vandaag dit prachtige pallete, mijn derde Naked palette.

Naked smoky makeup tutorial

De verpakking. Die is prachtig. De verpakking vind ik toch wel  de mooiste van de vier. Het is gemaakt van transparant, grijskleurig kunststof en met zilveren letters op een rokerige achtergrond. Zwaar en met een magnetische sluiting. Dit palette heel erg stevig aan.

Urban Decay Naked Smoky € 51,90

20160219_164053

Urban Decay heeft geprobeerd met Naked Smoky zowel de zwoele, donkere oogschaduws, als de neutrale en basic oogschaduws te combineren. Er zitten vooral koele tinten in het palette, maar ook een aantal warme bruine kleuren.

20160219_16412520160219_164136

And like always zit er weer een prachtige kwast in! Het is absuluut geen goedkope sponsapplicator, maar een hele mooie en degelijke dubbelzijdige kwast met synthetische haren. Een detailkwast links en een blendingkwast rechts.  Het is echt top van Urban Decay dat ze er altijd een prachtige kwast bij het pallete toevoegen. Een Naked pallete is niet heel goedkoop, maar met z’n goede kwast erbij verhoogt voor mij absoluut de waarde.

20160219_162915

 
20160219_163114

High – Dirty Sweet – Radar – Amor – Slanted – Dagger

De eerste 5 kleuren  van het Naked palette is glanzend zijn erg glansend en naturel. Bruin, champagne, grijs, zilver en grijs/blauw. De oogschaduwen zijn super shiny en goed gepigmenteerd.

naked smoky

Black Market – Smolder – Password

De donkerste kleuren van de Naked Smoky zijn ook echt prachtig, ze zijn weer goed gepigmenteerd en lekker shiny! Met deze kleurtjes kan je prachtige smoky eyes creëren.

20160219_163950

Thirtheen – Combust – Whiskey

Dit zijn de nude kleurtjes van  het Naked Smoky palette. Wat een ontzettend goed gepigmenteerde, zachte, intense oogschaduws. Wauw! Helaas kan je de pigmentatie op de foto niet zo goed zien zoals in het echt maar de kleuren zijn prachtig en werken voor mij ontzettend goed!

vnaked smoky makeup tutorial

Ik heb al een paar leuke ooglookjes kunnen creëren met dit pallete. In het begin was ik bang dat de donkere tinten niet goed zouden werken voor mij maar je hoeft er echt niet bang voor te zijn. Ze brengen makkelijk aan en ze blenden heel soepel. Wauw Urban Decay heeft het weer voor elkaar gekregen! Een prachtig combinatie van nude kleuren en smoky kleuren. De oogschaduws zijn veelzijdig. Neutrale, maar ook smokey tinten. Mat en glanzend. Dit palette ga ik nog vaak gebruiken, ik ben fan van de Naked Smoky!

Wil je een makeup tutorial zien van de Naked Smoky laat het dan achter in de Comments!

bestellen?

 

Geef een reactie